رسته‌ها
روح نوردان سرزمینهای دور
امتیاز دهید
5 / 4.5
با 15 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 4.5
با 15 رای
روح نوردان سرزمین‌های دور جلد سوم و دنباله کتاب‌های نسیم تحول و کودک در سرزمین وحش است که به آموزه‌ها و شرح زندگی هارولد کلمپ، رهبر معنوی فرقه اکنکار ایالات متحده آمریکا اختصاص دارد. این کتاب درباره سفر به درون، سفر روح، موانع رسیدن به خدا، رویا، عشق، امید، ترس و … است که همراه با تمرین‌های عملی اکنکار به طبع رسیده است.

این یک داستان حقیقی از کوشش و تقلای نویسنده برای رسیدن به مقام استادی در یکی از باستانی ترین نظام های معلمین معنوی است. آزمون های وی از طریق وقایع زندگی روزمره پیش می آید: هنگام کار کردن، مسئولیت فرزند، بازی بیس بال و … و در عین حال داشتن تجربیات فشرده ای از آگاهی گسترش یافته وضعیت الهی. آموزشهای معنویِ هارولد کمپ، نکات زیر را شامل می شود:

• دستورالعمل های پیشرفته در رویاهای ارادی
• سفر روح: افزودن آگاهی از طریق کشف کردن جهانهای درون
• آموختن اینکه چگونه زندگیهای گذشته تاثیر خود را در این زندگی حفظ نموده اند
• کشف کردن قدمهایی فراسوی تفکر مثبت به منظور کنار آمدن با عادتهای ذهنی
• آموختن دروس خصوصی در درون مانند تواضع، عشق، همدردی و درک
• عبور کردن از روی لبه تیغ به فراسوی قدرت و درون عشق

این کتاب هدایتگر کسانی است که میل دارند حقیقت را از راه تجربه شخصی کشف نمایند. هارولد سخن از هراس ها، تردیدها، ماجراها و شعفی می راند که در این سفر به فراسوی ادیان، برای فرد میسر می شود. روح نوردان سرزمین های دور گزارش یک نگاه به درون جهانهای معنوی و تجربیاتی است که آدمی به منظور استادی معنوی می باید پشت سر بگذارد.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
354
آپلود شده توسط:
khar tu khar
khar tu khar
1396/11/06

کتاب‌های مرتبط

طالع بینی چینی
طالع بینی چینی
4.3 امتیاز
از 99 رای
التحبیر فی علم التعبیر
التحبیر فی علم التعبیر
4.8 امتیاز
از 17 رای
علوم غیبی و اسرار آن
علوم غیبی و اسرار آن
4.5 امتیاز
از 66 رای
طلای خدایان
طلای خدایان
4.3 امتیاز
از 156 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی روح نوردان سرزمینهای دور

تعداد دیدگاه‌ها:
11
به نظرم میتونه کتاب جالبی باشه البته من کتابهای توئیچل را خوندم بد نیست تفکراتش از این کتاب هم نسخه ای دیگر خوندم فکر کنم.کلا تفکر شرقی بد نیست در عرفان
[quote='koko2020']نیز برای حکمت کهن به دوردست ها سفر نکنید. در شرق و غرب خبری نیست. هر چه هست در سرزمین آریایی ها بایستی باشد. شاید چالش اثبات آریایی بودن در جهان را کاملا درک نکرده باشید. همین چند وقت پیش در یک سایت انگلیسی مطلبی خواندم که خلاصه اش اینگونه بود: در جهان 3 قوم مدعی آریایی نژاد بودن هستند.1. ایرانی ها 2. یهودی ها 3. ایرلندی ها با بیان مواردی این 3 قوم نیستند، ما انگلیسی ها آریایی هستیم.
توجه بفرمائید مسئله برتری نژادی نیست اما علت ویژه ای بایستی داشته باشد. نیز معتقدم اگر برای معنویت هم آزادی قائل باشیم (به معنای شکستن قوانین و نه قواعد) بایستی منتظر مفاهیمی چون هرزگی معنوی و پوچ گرایی معنوی هم باشیم.[/quote]کاش می فرمودید که سرزمین آریایی ها کجاست و چه دارد که در "شرق و غرب" خبری نیست و در آن هست؟
این کتاب و مکتب اکانکار رو در فرقه های نوظهور میشه بررسی کرد البته باید گفت دیگه دمده شده و چندان هم نوظهور نیست . اینگونه مکاتب اساس شون بر ترکیب تکنیک های مختلف از مکاتب متفاوته و کسانی که اهل عرفان باشن میدونن این کار چقدر غیر اصولی بلکه خطرناکه. در ایران هم اکنکار در دوره ای درخشید و بعد محو شد هارولد کمپ هم چهره ای رو به خاموشی و فراموشی مطلقه
به این غربیها که در مورد حکمت ها و عرفان های شرقی کتاب مینویسن، بویژه اونهایی که ادعای استادی دارن و میخوان راهنما و مرشد باشن اصلا" نمیشه اعتماد کرد.استفاده از منابع بومی(در این مورد:منابع کهن هندی) خیلی بهتره
نیز برای حکمت کهن به دوردست ها سفر نکنید. در شرق و غرب خبری نیست. هر چه هست در سرزمین آریایی ها بایستی باشد. شاید چالش اثبات آریایی بودن در جهان را کاملا درک نکرده باشید. همین چند وقت پیش در یک سایت انگلیسی مطلبی خواندم که خلاصه اش اینگونه بود: در جهان 3 قوم مدعی آریایی نژاد بودن هستند.1. ایرانی ها 2. یهودی ها 3. ایرلندی ها با بیان مواردی این 3 قوم نیستند، ما انگلیسی ها آریایی هستیم.
توجه بفرمائید مسئله برتری نژادی نیست اما علت ویژه ای بایستی داشته باشد. نیز معتقدم اگر برای معنویت هم آزادی قائل باشیم (به معنای شکستن قوانین و نه قواعد) بایستی منتظر مفاهیمی چون هرزگی معنوی و پوچ گرایی معنوی هم باشیم.
فرزندان تباهی در خوشبینانه ترین الگو، حجاب های معنوی را همچون پیله بر وجودتان می تنند. مراقب باشید که هیچگاه پروانه نخواهید شد!
اکنکار حکمت کهن را به زبان امروزی اموزش میدهد و بر روی ازادی معنوی تاکید دارد..
تمرینات معنوی ان بسیار عملی و کاربردی میباشد.
اکنکار امروزی روش رشد معنوی را به زبان قابل فهم مردم ارائه میدهد.ان عرفان نیست بلکه دانش معنویت است و هرکس باهر عقیده و دینی میتواند از ان بهره مند شود.
و ققط یک استاد راهنما در سیستم ان وجود داشته و نیازی به شیخ ومرید و مراد و پیر و.....نمیباشد.
اتفاقا همین که مرام و مسلک ماورا دین عرضه میکند و در زندان عقاید اسیر نیست خود میتواند مزیت باشد و ثانیا کسانی که این عرفان را کار کرده اند نظر کاملا مثبتی داشته اند به ان.این تفکر کاملا غلطی است که ما هر عرفان و تفکر جدیدی را کاذب بنمامیم و فقط روی عقاید قدیمی خود که اشتباهات بسیار هم دارند تکیه کنیم که این خود ناشی از دین گرایی شدید است
اکنکار جزء عرفانهای نوظهور و کاذب می باشد که در دهه های اخیر رواج پیدا کرده . این عرفان برگرفته از عرفانهای شرقی است و از خود چیزی ندارد و پال توئیچل آنرا از کلیه عرفانها دستچین کرده و همه دانشمندان و عرفا و شعرا و مصلحان هر ملیتی را اکیست جا زده و خواسته مرام و مسلک جدید و ماوراء دینی را عرضه کند . با مطالعات بیشتر در این زمینه به این حقیقت پی خواهید برد . در کل چیزی برای گفتن ندارد .
روح نوردان سرزمینهای دور
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک